Hú, de fincsi lesz!

Szóval, két tojást kettéválasztva (sárgája-fehérje) sok cukorral habbá verünk. Hozzá darabolunk úgy egy bögrényi darabolt piskótát, másfél bögrényi szeletelt mandulát és három bögre tejet és addig keverjük, amíg sima nem lesz. (Nem maradnak benne nagyobb „rögök”)

A kész masszát kis hőálló tálkákba öntjük és vízfürdőbe állítva, előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percig sütjük, amíg kissé összesűrűsödik és el kezd aranybarnává sülni a teteje.

Tányérokba gránátalma szemeket szórunk, leöntjük egy kis grenadinnal  (gránátalma szirup).

A tálkák belső oldalát késsel végig vágjuk és a felfújtat ráborítjuk a gránátalma keverékre. Tetejére tegyünk tejszínhabot.

Ez tényleg isteni!

Jó étvágyat, Kali orexi!